Followers

Sunday, 11 December 2011

Pussy and Kitty.



Assalamualaikum...

Hari ni wa nak bagitahu lu orang , wa tak sehat.
demam..
uhukkk uhukk!
batok sampai nak pecah dada.
kesian kan?
(T_____T)
so , hari ni wa m.c lagi..
yang tu wa suka! 
Lu orang pun suka kan bole rilex santai atas katil empuk kat umah! 
heee~

Akibat mengtekedarah rambutan sampai 2kilo sorang diri , 
hari ni aku mengundang penyakit batuk dengan jaya nya..~
tima kaseh encik batuk kerana menemani tidur malam saya.
heh!

berbalik kepada penceritaan mengenai gambar diatas,
nampak tu aku posing tak henggat sebelah poster yang besar gedabak??
apa lagi , bawak adik-adik tengok wayang lagi lah!
kan dah cakap sebelum ni , 
aku sorang kakak yang terbaek kan??
(^______^)v

 bawak wonder girls aku pegi tengok wayang. layan feeling animasi diorang ni. adik kesayangan lagi sorang tak balik. beliau tengah berjuang kat Uitm Arau. ;)

Puss in Boots- 3D
sumpah best movie ni weh.
korang yang mana hati ngah terluka ke , jiwa gundah gulana ke , pergi la cepat-cepat beli ticket then tengok movie ni.
confirm balik tu korang rasa perut cramp , sebab gelak banyak sangat.

memang kelakar je tengok telatah Pussy, Kitty and Humpty.
comel sangat.
nak cerita macam mana ntah tahap kecomelan tu kat korang.
aku punya gelak sampai nak buka spec 3D tu then ketuk2 kat seat depan.
bila Pussy tu buat aksi-aksi kelakar geram ,
aku gelak sampai terangkat kaki , silap-silap aku nak angkat kerusi depan ni sekali.
hahahahhahahahahhaha..
okay over. =.='

betul tak tipu , aku siap mintak adik aku download movie ni , 
habuan tengok kat laptop malam-malam dan gelak sorang-sorang.
gelak sampai aku pukul-pukul laptop ni pulak.
heh!

agak nya sebab semalam gelak terlalu banyak tu yang aku demam hari ni kot??
hihiihihi..

krooiihhh kroiihh~

Be Positive and Be The Real You, 
Mirra Miya.








2 comments:

  1. hahahahha! tau xpe.. suke gile citer ni!

    ReplyDelete
  2. lala : kannn. best! nak tengok lagi . :)

    ReplyDelete